Ce trebuie sa faceti pentru a achizitiona plase de tantari

CE TREBUIE SĂ FACEŢI PENTRU A ACHIZIŢIONA PLASE ŢÂNŢARI

Una dintre cele mai bune metode de combatere a ţânţarilor şi a altor insecte zburătoare este aceea de a cumpăra plase de ţânţari. Nu numai că oferă protecție de bază împotriva țânțarilor, dar și asigură un mediu sigur pentru copiii dumneavoastră. Veţi fi surprinşi să știţi că nu toate plasele de țânțari sunt identice. Acest lucru înseamnă că există diverse considerente pe care ar trebui să le aveţi în vedere atunci când le cumpăraţi.

AVEŢI NEVOIE DE ACESTEA

De cele mai multe ori oamenii ajung sa cumpere plase ţânţari chiar și atunci când nu sunt necesare. Este bine că doriți să aveți puțin mai multă protecție, însă amintiți-vă că plasa nu substituie medicamentele anti-malarie care sunt disponibile pe piață. Dacă mergeţi în excursie în camping și țânțarii nu reprezintă o problemă, nu este nevoie să cumpăraţi o plasă.

VEŢI DEPLASA DES ACESTE PLASE

Un lucru pe care ar trebui să îl luaţi în considerare înainte de a merge la cumpărături este dacă veţi folosi plasa în diferite locații sau într-un loc fix. Motivul este că puteți găsi diferite plase ţânţari, care pot fi dificil de dezasamblat o dată folosite. În cazul în care nu vă deplasaţi mult și doriţi să le folosiţi într-un singur loc, atunci investiţi în plase cu casetă. În ceea ce priveşte persoanele care vor avea nevoie constant de plase, acestea ar trebui să investească în obținerea celor mai mici plase, astfel încât să le puteți împacheta și monta la loc cu ușurință.

UTILIZAŢI PLASELE ÎN FUNCŢIE DE REGIUNE

Țânțarii sunt de diferite dimensiuni şi forme. Una dintre cele mai mari probleme atunci când mergeţi să cumpăraţi plase de țânțari este aceea că se cumpără utile plase ţânţari greşite pentru regiunea respectivă. Asigurați-vă că veți obține plase de țânțari care nu permit trecerea ţânţarilor. Va trebui să cercetaţi speciile locale de ţânţari, astfel încât să puteți obține cele mai eficiente plase pentru nevoile dumneavoastră.

PLASE DE ŢÂNŢARI TRATATE CU PERMETHRIN

Sunt disponibile în prezent plase ţânţari tratate cu Permethrin. Acesta este un insecticid care nu este nociv pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră, dar care sporeşte eficienţa plasei şi elimină ţânţarii. Dacă achiziţionaţi plase de ţânţari, cu siguranţă ar trebui să căutaţi acest tip de plase.