Copertine

O COPERTINĂ ATRACTIVĂ OFERĂ UN ASPECT PLĂCUT LA EXTERIOR ȘI PROTEJEAZĂ DE LUMINA SOLARĂ

Copertine retractabile sunt metoda perfectă pentru un exterior fermecător și pentru a obține umbră atunci când aveți mai mare nevoie de ea. Copertinele sunt disponibile la prețuri foarte accesibile și se instalează rapid. Modelele motorizate se întind și se strâng în doar câteva secunde, transformând instant curtea interioară într-o oază de răcoare. Constituie un ecran protector perfect împotriva razelor solare UV nocive și servesc pe post de umbrelă pe timpul ploilor scurte de vară. Materialul din care sunt realizate împiedică pătrunderea căldurii în interiorul casei, care ar putea cauza decolorarea covoarelor și a mobilierului.

CUM SE ALEGE COPERTINE CORECTĂ?

Copertina retractabilă oferă multe caracteristici de personalizare dintre care o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Puteți alege copertine fixate pe cupole pentru a da un aspect plăcut la exterior sau puteți opta pentru varianta cu senzor de vânt wireless (fără fir) care retrage automat copertina la detectarea unei viteze mari a vântului. Se pot fixa pe ele și ecrane transparente care blochează lumina solară la răsărit sau asfințit și acționează ca barieră împotriva vântului. Aceștia sunt unii dintre factorii multipli pe care trebuie să îi luați în considerare când alegeți o tendă, printre care și:

• materialele si componentele folosite pentru realizarea copertinei
• dacă furnizează un grad adecvat de umbrire
• dacă poate proteja eficient împotriva razelor UV
• dacă materialul textil este rezistent la apă
• dacă este ușor de instalat

Prețurile pentru copertine retractabile sunt calculate în baza tipului de material întrebuințat în executarea lor. Să nu cumpărați niciodată copertine retractabile ieftine deoarece durata de viață a acestor copertine este foarte mică, iar înlocuirea lor într-o perioadă scurtă de timp va presupune pierdere de timp și cheltuieli substanțiale de bani. Veți fi nevoiți să le înlocuiți la scurt timp după aceasta. O copertină  de calitate înaltă vă va oferi o protecție bună împotriva razelor solare și va păstra interioarele răcoroase. Prin reducerea temperaturii la interior vă ajută să nu mai folosiți atât de des aparatele de aer condiționat pe timpul verii, ceea ce vă va reduce facturile de energie electrică

 

Copertina protejează și piesele de mobilier împotriva decolorării și deteriorării cauzate de razele solare. Nu vreți ca minunatele dvs. covoare, tapițeria și seturile de canapele să aibă un aspect uzat și decolorat pentru că au fost expuse razelor solare, nu? Copertinele  sunt bariera protectoare perfectă pentru casa ta!

 

Copertine retractabile motorizate sunt foarte populare astăzi deoarece sunt ușor de utilizat. Pot fi întinse imediat la nevoie și strânse atunci când nu mai sunt necesare. Așadar, se pot întinde cu o simplă apăsare de buton pe vreme însorită sau pe timpul ploilor scurte de vară. Spre deosebire de tendele manuale, nu sunt prevăzute cu niciun dispozitiv vertical de sprijin și astfel aveți la dispoziție o vedere neobturată a întregii zone înconjurătoare. Pot fi operate și cu ajutorul unei telecomenzi. Le puteți programa să se întindă și să se strângă la anumite momente din zi.

Nu sunt scumpe și puteți găsi un model de calitate înaltă la prețuri atractive. Faceți rost de o listă cu prețuri decopertine retractabile pentru a compara caracteristicile variatelor modele înainte de a efectua o achiziție.


Taguri: