Copertine manuale

COPERTINE MANUALE SAU ELECTRICE

Copertinele  sunt noua formă de accesorizare a caselor și clădirilor de birouri, schimbându-le complet aspectul. Acum, utilizarea lor nu este limitată la terase sau balcoane; de fapt, se extinde la zone de intrare, ferestre, alei de acces, curți interioare, marginea piscinelor, jacuzzi și alte asemenea spații deschise care necesită protecție și întreținere la o anumită temperatură. Pe lângă furnizarea unui adăpost, aceste spații acoperite adaugă și un plus de finețe clădirii. Copertinele fixe au prețuri mai mici decât copertinele retractabile, dar în cazul lor nu aveți libertatea de a realiza anumite reglaje. Așadar, copertinele noii ere sunt copertinele  retractabile.

DE CE SE CONSIDERĂ CĂ ACESTE COPERTINE AJUTĂ LA ECONOMIA DE ENERGIE ELECTRICĂ?

Zonele rezidențiale, precum și cele comerciale folosesc copertine pentru acoperirea zonelor deschise și chiar economisesc foarte multă energie. Se consideră că luând în calcul poziționarea casei sau clădirii, tendele pot reduce costurile globale legate cu răcorirea camerelor cu ajutorul aparatelor de aer condiționat.

 

16 FACTORI CU DETALII INFORMATE ASOCIAȚI COPERTINE RETRACTABILE:

1. Sunt tipul de copertină  cel mai versatil, deoarece oferă o protecție directă împotriva căldurii și datorită faptului că sunt retractabile, pot fi înclinate până la un unghi de 45°.

2. Reprezintă o opțiune bună pentru modificări în funcție de cerințele de umbrire.

3. Sunt disponibile în multiple opțiuni de culoare, nuanță, design și per total mențin luminozitatea spațiului acoperit.

4. Copertine retractabile sunt ușor de instalat și dezinstalat, dacă e nevoie.

 

5. Sunt ușor de manevrat cu ajutorul dispozitivelor de telecomandă.

6. Dacă tenda retractabilă nu are încorporat un motor electric, nu este nevoie să apelați la serviciile unui electrician autorizat, dar altminteri este obligatoriu.

7. Tenda este dotată cu brațe reglabile, care sunt susținute pe arcuri și ajută la operațiunea de rulare.

8. Se adaugă un spațiu suplimentar fără nevoia de a construi o nouă structură. Zona extinsă poate fi folosită ca spațiu recreativ.

9. Mai ieftine și mai economice decât construirea unei structuri.

10. Prețul sistemului de acoperire a balcoanelor cu tende a scăzut substanțial.

11. Când copertinele, balcoanele și decorul interior sunt combinate inteligent, efectul atins este unul uluitor.

12. Sunt disponibile înclinații suficiente pentru a proteja mai departe balcoanele, terasele, curțile interioare de ploaie, praf sau căldură.

13. Cu tendele se pot controla foarte bine lumina și umbra.

14. De asemenea, accesoriile, covoarele, podelele și mobilierul balcoanelor, teraselor și curților interioare sunt protejate de căldură. Și astfel, toate sunt protejate împotriva decolorării.

15. Sunt durabile și longevive.

16. Implică costuri mai mici cu întreținerea.

 

CARE SUNT ELEMENTELE ESTETICE ASOCIATE COPERTINE?

1. Copertine din material textil sunt renumite pentru plusul de protecție adăugat birourilor la fereastră, balcoanelor și curților interioare.

2. De asemenea, amplifică și înfrumusețează zona și arhitectura.

3. Vă bucurați de scenele și peisajele exterioare, chiar și de ploaie.

4. Vă bucurați de covoare, drapaje și mobile colorate care își păstrează intact aspectul natural și proaspăt, deoarece sunt astfel bine protejate împotriva decolorării.

5. Puteți alege dintre numeroase stiluri și forme tip cupolă, standard cu două bare, cu laterale deschise sau închise, semi-circulare și semi-cilindrice.