Jaluzele plisate click

JALUZELE PLISATE CLIC – FACI CLIC ȘI AI SCĂPAT DE PROBLEME 

Jaluzelele plisate clic sunt o soluție modernă la care apelează un număr din ce în ce mai mare de clienți. Motivul? Libertatea de exploatare, protecția totală, curățarea ușoară și nu în ultimul rând adaptarea la cele mai populare dimensiuni de ferestre. Doriți să aflați mai mult?

Ei bine, jaluzelele plisate clic sunt un sistem de culisare pentru jaluzele verticale care inovează modul de derulare. Jaluzelele clasice se derulează într-o singură direcție, de cele mai multe ori caseta fiind montată în partea superioară, iar paletele jaluzelelor strângându-se în partea superioară. Nu e cam plicitisitor? De ce nu s-ar trage, de pildă jaluzelele și în jos, dar și în sus? De ce poziția jumătate deschis trebuie să descopere neapărat jumătatea inferioară a ferestrei? Sunt întrebări logice, la care jaluzelele plisate clic răspund cu brio.

 

Sistemul de acționare al jaluzelelor plisate clic este prin doi fluturi care au rol de cheie. În poziția liberă, permit culisarea jaluzelelor în sus sau în jos, din locul pe care o doriți. În poziția fermă, ele închid cu un clic poziția în care lăsați jaluzelele, împiedicând culisarea acestora.

 

Pentru că sunt o soluție polivalentă de umbrire interioară, jaluzelele plisate clic sunt adaptate perfect și la situația ferestrelor de mansardă și a luminatoarelor. Culisarea parțială, indiferent de poziție, poate să creeze efecte de lumină în zina de lucru și de umbră în cea de odihnă, fără să vă stingherească și mai ales, fără să vă pună în fața faptului împlinit că fie aveți lumină orbitoare, fie umbră deplină. Sistemul de culisare este foarte fest, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă temeți de uzura în exploatare a jaluzelelor plisate clic.

 

Efectul de acordeon al acestora nu pune presiune suplimentară în partea derulată, nu permite deformarea mecanică pe termen mediu sau lung și, mai ales, nu vă împiedică să le utilizați în același fel ca pe niște jaluzele clasice.