Jaluzele verticale

JALUZELELE VERTICALE – SOLUŢIA PERFECTĂ PENTRU ASIGURAREA INTIMITĂŢII ŞI CONFORTULUI

Jaluzelele verticale reprezintă o combinație extrem de funcțională între draperii și jaluzele. Aceste stinghii flexibile foarte ușoare pot fi controlate pentru a determina intensitatea luminii care pătrunde într-o încapere. Aceste stinghii verticale sau jaluzele verticale pentru casă nu numai că asigură o notă decorativă unică pentru obținerea unei ferestre artistice, ci și un grad sporit de funcționalitate în comparație cu o draperie din țesătură normală.

ACORDAȚI CAMEREI UN ASPECT DE LĂRGIME ȘI ÎNĂLȚIME

Natura verticală a acestor jaluzele asigură iluzia perfectă că încaperea și tavanul sunt mai înalte decât în realitate, structura fiind redată mai luminos și mai aerisit. Designul acestor stinghii verticale devine mai operațional și, evident, atunci când este personalizat sau când sunt create combinații de diferite panouri colorate. Una dintre caracteristicile și beneficiile de bază atunci când utilizați aceste jaluzele este aceea că puteți stabili intensitatea și direcția luminii care pătrunde în cameră.

 

O schimbare minoră în direcţia jaluzelelor poate să întunece sau să lumineze atmosfera din cameră, dar poate modifica şi capacitatea de a lumina sau umbri anumite zone. O caracteristică majoră este aceea că panoul poate fi modificat pentru a modifica vederea dinspre exterior sau în interiorul camerei.

Există o gamă largă de jaluzele verticale online care diferă în termeni de aspect și funcționalitate. De asemenea, puteți opta pentru o serie vastă de jaluzele create special pentru companii, în culori precum bej, alb și gri, având un aspect elegant și în același timp modern. Toate produsele de calitate sunt însoțite de garanție, pentru siguranța și securizarea achiziției dumneavoastră.

 

SPORIȚI RAFINAMENTUL ÎNCĂPERILOR

În cazul în care doriți să obțineți cel mai bun raport între funcționalitate și frumusețe, atunci jaluzelele verticale reprezintă soluția perfectă. În cazul în care alegeți soluția ideală pentru casa dumneavoastră, veți atrage cu siguranță atenția oaspeților dumneavoastră. Jaluzelele verticale sporesc rafinamentul și după caz, reduc intensitatea luminii care pătrunde în cameră. Aceste jaluzele sunt rezistente și se pot înlocui ușor atunci când este cazul. Nu atrag praful, prin urmare sunt ușor de manevrat pe termen lung.

Jaluzelele verticale pot fi acționate manual, dar și automat. În cazul în care ați optat pentru opțiunea automată, comanda se face prin comutator sau telecomandă. În cazul în care preferați varietatea, este disponibilă o gamă vastă de culori atunci când alegeți jaluzelele verticale. Puteți alege între diferite tipuri de materiale precum textile, PVC, lemn, aluminiu etc.

În prezent, jaluzelele verticale pentru casă respectă integral cerințele unui design practic, dar și nevoia unui design interior creativ combinat cu nevoia de intimitate și confort, învingând orice alte draperii sau jaluzele disponibile pe piață. De asemenea, în birouri sau spitale ori magazine sau restaurante, jaluzelele verticale sunt foarte întâlnite datorită plusului estetic, dar și avantajelor oferite.