Jaluzele verticale

ATRACTIVE JALUZELE VERTICALE ÎNFRUMUSEŢAŢI-VĂ INTERIOARELE

Jaluzele verticale sunt perfecte pentru crearea unui interior cald și fabulos. Acestea sunt disponibile într-o gamă fantastică de nuanțe și modele. Acestea pot fi utilizate pentru orice tip de fereastra, de la cele cu dimensiune standard pana la cele uriașe.

Aceste jaluzele sunt cele mai potrivite pentru curtea interioară și pentru ferestrele boltite, întrucât își pot extinde lățimea, oferind protecție completă pentru tot ce se află în interior.

CARACTERISTICI ALE JALUZELE VERTICALE:

Acestea sunt dotate cu un sistem puternic de șine, ce menține paletele perfect aliniate, permițându-le să traverseze ușor și silențios. Designul sistemului asigură o operare adecvată pentru un timp foarte îndelungat. Sunt disponibile diverse tipuri de caracteristici, precum peliculă de protecție solară, peliculă ignifugă, cu țesut obscur, sau altele.

Jaluzelele verticale sunt realizate din vinilin, pânză cu inserții de vinilin, precum și din aluminiu. Cel mai versatil material este pânza, disponibilă într-o bogată varietate de modele și texturi, făcând alegerea dumneavoastră mai ușoară a modelului care se potrivește cu mobilierul dumneavoastră.

jaluzele aluminiu sunt populare și datorită aspectului lor modern. Jaluzelele vopsite sunt rezistente la umezeală și sunt potrivite pentru medii umede.

Puteți achiziționa cu ușurință jaluzele vertical onlineUn magazin online de jaluzele verticale în București oferă o gamă variată de materiale și designuri din care puteți alege cu ușurință un model potrivit pentru designul interior din casa sau biroul dumneavoastră.