Jaluzele verticale pentru birou

JALUZELE VERTICALE– SOLUŢIA DE UMBRIRE PERFECTĂ PENTRU BIROUL DUMNEAVOASTRĂ

Jaluzele verticale reprezintă mijlocul perfect de a asigura intimitate totală la birou. Dacă sunt  închise complet, lumina externă nu va pătrunde absolut deloc la interior. Nicio privire curioasă nu va putea pătrunde în interiorul biroului. Poate fi vorba despre o şedinţă, o conferinţă restrânsă sau o conversaţie cu un angajat– în toate aceste situaţii, jaluzelele de acest tip asigură intimitatea dorită.

DE CE SĂ ALEGEŢI JALUZELE VERTICALE PENTRU UMBRIRE

Jaluzele verticale din aluminiu sunt foarte potrivite, în special pentru birouri cu ferestre mari din sticlă şi uşi glisante. Atunci când vreţi ca soarele să pătrundă la interior, trageţi repede jaluzelele din stânga către dreapta. Folosind vergeaua, puteţi hotărî exact intensitatea de lumină dorită în interior. Aceste jaluzele au fost introduse pe piaţă prima dată în 1960, ca mijloc de acoperire a ferestrelor mari, de atunci devenind un mijloc popular pentru panourile de sticlă aflate pe toată înălţimea camerei.

Jaluzele verticale din aluminiu sunt uşoare şi simplu de instalat. În birourile mari cu multe încăperi, veţi dori ca instalarea să dureze cât mai puţin posibil. Nu va perturba activitatea angajaţilor, iar mijlocul de umbrire eficientă trebuie să fie disponibil în timp scurt. Jaluzele verticale oferă toate aceste beneficii, şi chiar mai mult. Instalarea durează foarte puţin. Costul de instalare este de asemenea redus, permiţându-vă să umbriţi eficient biroul şi să păstraţi productivitatea angajaţilor fără a suporta cheltuieli prea mari. Umbrirea asigurată de jaluzele verticale menţine interioarele răcoroase şi reduce dependenţa de aer condiţionat, prin urmare micşorând consumul și costurile de energie.

 

Nu în ultimul rând, jaluzelele verticale pentru birou sunt disponibile într-o gamă largă de nuanţe atrăgătoare, astfel că puteţi găsi cu uşurinţă culori care să se asorteze şi care să dinamizeze încăperile. Aveţi posibilitatea de a găsi culori care să adapteze mediului de birou şi mobilei pe care o amplasaţi în interior.Cu atât de multe avantaje, veţi dori să profitaţi de beneficiile instalării jaluzelelor verticale. Consultaţi imediat un instalator profesionist de jaluzele verticale pentru a le instala la birou imediat. Veţi găsi jaluzele verticale care să vă ofere exact umbrirea şi răcoarea necesară în mediul în care lucrează angajaţii dumneavoastră. Acest element de umbrire previne pe termen lung, de asemenea, decolorarea mobilierului din cauza expunerii constante la lumina solară.