Jaluzele verticale pentru interiorul casei tale

JALUZELE VERTICALE PREZINTĂ NUMEROASE BENEFICII

În cazul în care aveţi o uşă glisantă din sticlă, jaluzele verticale reprezintă soluţia optimă pentru acoperirea acesteia. Însă utilizarea jaluzele verticale nu se limitează numai la uşi glisante. Pot fi folosite pentru a înlocui draperiile de la ferestre, dar şi pentru uşi normale. Având în vedere că sunt verticale, aceste jaluzele atârnă din partea de sus către partea de jos. Iată câteva dintre beneficiile acestui tip de jaluzele.

JALUZELE VERTICALE SUNT SIMPLU DE MANEVRAT

Unul dintre cele mai mari beneficii este că acestea sunt simplu de manevrat. Paletele sunt ataşate la jaluzele în așa fel încât jaluzele verticale pot fi glisate complet atunci când uşa sau fereastra este deschisă. Jaluzele pot fi rotite cu ajutorul pivotului, pentru a asigura trecerea luminii şi aerului fără a fi glisate.

JALUZELE VERTICALE SUNT ADECVATE PENTRU ORICE TIP DE CASĂ

Aceste jaluzele sunt disponibile în diferite materiale şi texturi. Indiferent de tipul de casă, puteţi găsi modelul de jaluzele dorit. Există numeroase materiale şi culori care se potrivesc stilului şi decorului casei dumneavoastră. Jaluzele verticale pot fi instalate în case cu stil contemporan, dar şi tradiţional.

JALUZELE SUNT MAI BUNE DECÂT DRAPERIILE

Controlarea luminii şi aerului: Există mai multe motive pentru care jaluzele sunt mai bune decât draperiile. Cel mai mare avantaj este că puteţi controla cantitatea de lumină care pătrunde în încăpere. Utilizând draperii, aveţi numai două opţiuni– deschise sau închise. Jaluzele pot fi deschise parţial sau complet, permiţând reglarea cantităţii de aer şi lumină la interior.

Simplu de curăţatjaluzele verticale  sunt mult mai simplu de curăţat decât draperiile. Dacă aveţi draperii la uşi sau ferestre, acestea trebuie scoase pentru a fi curăţate. Pe durata procesului de curăţare, veţi avea nevoie de un alt set pentru a le înlocui. În schimb, jaluzele nu trebuie îndepărtate pentru a fi curăţate. Curăţarea se realizează aproape fără nici un efort. Puteţi folosi în acest scop chiar și un aspirator de praf.

Mai rentabile: Jaluzelele verticale  sunt mult mai rentabile decât draperiile. În timp ce draperiile sunt disponibile în diferite intervale de preţ, cele de calitate/preţ redus nu au un aspect atât de plăcut precum jaluzelele verticale  disponibile la un preţ foarte rentabil pentru dumneavoastră.