Plase de insecte

OPŢIUNEA PERFECTĂ DE PLASE DE INSECTE PLISATE

Plasele insecte plisate și plasele insecte tip rulou sunt fabricate nu numai pentru a vă feri de insecte obişnuite sau dăunătoare, ci şi pentru a aduce un plus estetic încăperilor. Majoritatea plaselor de insecte sunt fabricate din cadru de aluminiu  rezistent cu durată de viaţă de până la câţiva ani. Odată cu creşterea importanţei designului interior, aceste plase sunt disponibile acum într-o gamă vastă de tipuri, stiluri şi culori.

PLASE ANTI-INSECTE

Aceste plase anti-insecte sunt fabricate astfel încât să aibă un aspect plăcut chiar şi atunci când se introduc canale înguste în partea de sus, jos şi start, cu accesorii discrete din plastic dea-a lungul șinelor mici din partea inferioară. Acestea vin în întâmpinarea cerinţelor moderne, incluzând: simplitate de folosire, întreţinere redusă, adaptabilitate la design-urile de interior moderne, aspect agreabil atunci când sunt întinse şi potrivire cu tocurile uşilor. Plasele de insecte au panouri plisate astfel încât să poată fi întinse după caz, respectiv să fie trase înapoi precum un arc.

PREŢURI OPTIME

Preţul plase tantari depinde în întregime de calitatea şi versatilitatea produsului. Cele simple confecţionate din poliester, folosite numai pentru protecţie pot costa în jur de 40 ron , preţul urcând în funcţie de calitate şi stil. Indiferent de preţ, toate produsele disponibile pe platforma noastră online sunt realizate din multi-fibră de înaltă clasă, fiind adaptabile pentru orice spaţiu şi având certificare de viață îndelungată a produsului. Toate produsele sunt testate în ceea ce priveşte rezistenţa, dar şi calitatea.

VARIETATEA PLASELOR ANTI-INSECTE

În cazul în care doriţi o altă opţiune de plase, puteţi alege plasele de muşte, care integrează soluţia generală pentru toate problemele. Showroom-ul online prezintă plase de insecte retractabile în trei dimensiuni de casetă, care se pot adapta pentru toate cadrele de ferestre. Puteţi obţine  plase de insecte nu numai pentru uşi şi ferestre la apartament, dar şi pentru curte. În prezent, vă puteţi bucura aşadar de aer curat fără a fi deranjat de insectele supărătoare. Avantajul sporit este acela că sunteţi protejat de diferite boli cauzate de gândaci şi ţânţari.

Puteţi alege intre plasele simple tip rama cu balamale, tip rulou sau tip plisse. Alegeţi soluţia potrivită cerinţelor dumneavoastră. Dacă doriţi confort, este recomandat să achiziţionaţi plase din bumbac. Sunt mult mai potrivite pentru climat călduros. Pe de altă parte, dacă doriţi ceva mai uşor, atunci poliesterul este alegerea potrivită, fiind mai flexibil. Toate tipurile de insecte sunt prezente, fiind prin urmare, foarte solicitate. Aceste Plase de insecte plisate au un aspect modern, sporind aspectul estetic al spaţiului în care sunt instalate.