Plase de insecte

PLASE DE INSECTE

plase insecte sau plasele de ţânţari reprezintă una din cele mai practice şi comune soluţii pentru a menţine la distanţă insectele. Nimic nu poate fi mai neplăcut decât insectele supărătoare care încearcă să pătrundă seara în încăpere şi să strice buna dispoziţie. Produc un zgomot supărător, vă tulbură somnul bine meritat, ba chiar ajung în băutura dumneavoastră favorită. O uşă sau o fereastră care rămâne deschisă pentru puţin timp este suficientă pentru a le permite să intre şi să vă strice odihna. Însă asta nu e tot. Insectele continuă să vă deranjeze somnul pe durata nopţii, zumzăind peste tot prin încăpere. Iar înţepăturile de țânțari pot provoca iritaţii.

Însă prin montarea unei plase de insecte vă puteţi rezolva aceste probleme. Plase de insecte sau ţânţari dispun de numeroase avantaje precum: :

  • plase de insecte sunt utilizate pentru ferestre pentru a menţine la distanţă muştele, ţânţarii, fluturii şi gâzele şi pentru a avea un somn liniştit.
  • plase de insecte sunt simplu de întreţinut. Acestea pot fi curăţate prin simplă aspirare sau cu un jet de apă.
  • Aceste plase plase tantari sunt simplu de instalat.
  • Prin utilizarea de plase de ţânţari nu blocaţi lumina sau vizibilitatea. Acestea asigură o bună ventilaţie a încăperii.
  • plasele de insecte plisate pot fi demontate cu uşurinţă de pe ferestre.
  • plase insecte plisse un produs fiabil pentru a scăpa de insectele nedorite, fiind confecţionate din pânză rezistente la rupere şi fibră de sticlă ignifugă, cadrele din aluminiu fiind disponibile pe piaţă în diferite mărimi. plase insecte suntconfecţionate din aluminiu de diferite forme şi dimensiuni.
  • PLASE INSECTE CU PROFIL OE 24×24

   Plasele de insecte OE24 ×24 sunt realizate din profile de aluminiu extrudat cu dimensiunea de 24mm x 24mm, iar pânza este confecţionată din fibră de sticlă PVC. Aceste profile sunt recomandate pentru plase standard de ţânţari, cu posibilitatea de a fabrica plase pentru ferestre oblice.

   Acest model este recomandat pentru tipul de ferestre în doua canate, ferestre din PVC și euroferestre din lemn.

  • Dimensiuni: Suprafață maximă: 2,25 m².
   • Latimea maxima: 180 cm.
   • Inaltimea maxima: 180 cm.
   • PLASE INSECTE CU PROFIL 17 X 25

    Plasele de insecte cu profil 17 ×25 sunt realizate din aluminiu laminat cu dimensiunea de 17mm x 25mm, şi pânză din fibră de sticlă PVC.

    Acest model este foarte preferat şi este foarte potrivit pentru ferestre şi uşi din PVC, aluminiu sau lemn de diferite dimensiuni. Acestea pot fi montate cu balamale sau sistem de blocare pe cadrul ferestrei sau al uşii, în vederea siguranţei. Acest profil poate fi vopsit în orice culoare RAL!

    Acest model este recomandat pentru două tipuri de ferestre, ferestrePVCşi euroferestre din lemn.

    Dimensiuni: suprafaţă maximă: 2.25m².

    Lăţime maximă: 180cm.
    Înălţime maximă: 180cm.

   • PLASE INSECTE CU PROFIL ISSO OV 25×10

    Plasa insecte ISSO OV 25×10 Plasele de insecte ISSOOV25 × 10 sunt realizate din aluminiu cu dimensiunea 25mm x 10mm cu „guler” şi fibră de sticlă PVC.

    Acest model este cel mai comun fiind potrivit pentru ferestre din PVC. Poate fi montat prin cleme cu ataşare rotativă fără intervenţii mecanice asupra ferestrei. Cadrul poate fi livrat din lemn fals.

   • PLASE INSECTE CU PROFIL ISSO OE 19×8

    Plasa insecte ISSO OV 25×10 sunt realizate din aluminiu cu dimensiunea 25mm x 10mm cu „guler” şi fibră de sticlă PVC Acest model este cel mai comun fiind potrivit pentru ferestre din PVC. Poate fi montat prin cleme cu ataşare rotativă fără intervenţii mecanice asupra ferestrei. Cadrul poate fi livrat din lemn fals.

   • PLASE INSECTE CU PROFIL ISSO OE 25×10

    Plasa insecte ISSO OE 25×10 sunt realizate din aluminiu cu dimensiunea 25mmx 10mmcu „guler”. Comparativ cu alte profile au rezistenţă şi duritate mai mare. Plasa este realizată din PVC cu fibră de sticlă. Acest model este potrivit pentru ferestre mari din PVC. Poate fi montat prin cleme cu ataşare rotativă fără intervenţii mecanice asupra ferestrei.

   • PLASE INSECTE TIP USA CU PROFIL DV 50×20

    Plasa insecte DV 50×20 sunt realizate din profile de aluminiu rulate cu dimensiunea de 50mm x 20 mm, fiind disponibile şi în fibră de sticlă PVC.Există balamale simple sau balamale cu auto-închidere.Profilele pot fi montate în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Plasele de insecte pentru uşi sunt montate cu două sau trei balamale cu închidere magnetică.

   • PLASE INSECTE TIP USA CU PROFIL DE 50×20

    Realizate din aluminiu extrudat cu dimensiunea de 50mm x 20mm PVC fibră de sticlă. Există balamale simple sau balamale cu auto-închidere. Profilele pot fi montate în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Plasele de insecte pentru uşi sunt montate cu două sau trei balamale cu închidere magnetică.

   • PLASE INSECTE TIP PLISSE

    Plasa insecte tip plisse sunt realizate din profile de aluminiu extrudat cu dimensiunile de 33mm x 28mm PVC fibră de sticlă şi balamale pliabile de tip ASEM.

    Acestea sunt ideale pentru spaţii largi precum terasele, balcoanele şi uşile, dar pot fi montate cu succes şi la ferestre mici. Pot fi aplicate, de asemenea, pe obloane exterioare deja existente. Principalul avantaj este acela că pot fi blocate în orice poziţie (dacă ruloul este coborât sau ridicat). Profilul poate fi vopsit în orice culoare RAL! !