Plase de tantari pentru usi

PLASELE DE ȚÂNȚARI PENTRU UȘI 

Nu numai ferestrele, dar și ușile sunt o cale de acces pentru inamicul numărul unu al somnului dumneavoastră. Ușile de balcon, ușile secundare de acces, sau ușile care dau înspre grădină sunt frecvent descalificate de clienți în momentul în care achiziționează plase de țânțari. Fie se tem de costurile ridicate ale acoperirii unor suprafețe mai mari, fie pur și simplu nu găsesc în showroom plase de țânțari dedicate pentru uși.

Atunci când alegeți plase de țânțari pentru uși este bine să luați în considerare mai mulți factori. Cadoul nostru pentru dumneavoastră este acest scurt ghid de achiziționare a plaselor de țânțari pentru uși.

 

În cazul plaselor de țânțari pentru uși, primul aspect care ar trebui să vă intereseze în mod deosebit este rezistența. Suprafața relativ mare a ferestrelor ușilor de balcon necesită o structură puternică. Cadrele de aluminiu sunt în top, urmate de către cele de lemn.

 

Modalitatea de fixare pe rama ferestrelor este de egal interes pentru clienții care știu ce înseamnă investițiile eficiente: nu v-ați dori ca alegând un cadru, să vă treziți în fața faptului împlinit al deteriorării a ramei ferestrei printr-un sistem de prindere invaziv.

 

Deloc de neglijat este și cazul ușilor duble. Dacă știți că deseori se întâmplă ca numai una din uși să fie deschisă, o alegere deloc riscantă este un set identic de plase de țânțari pentru fiecare ușă în parte. Totuși, opțiunile dumneavoastră pentru un design ingenios nu se opresc aici. Există și complexe de plase de țânțari dintr-o singură bucată pentru uși duble (cu lățimea mai mare de 160cm) care se pot monta fără mare bătaie de cap. Mai mult, pentru a nu vă incomoda accesul în și din locuință, acestea pot fi și glisabile, astfel încât pot cu ușurință fi considerate niște plase de țânțari pliabile mai mari!

 

Mare atenție trebuie acordată întreținerii acestor plase de țânțari pentru uși. Simplul fapt că sunt de dimensiuni mai mari nu ar trebui să însemne pentru dumneavoastră un efort sporit. Înarmați-vă cu un duster (pămătuf de praf), o lavetă umedă și cu aspiratorul de praf. Nu folosiți curățătoarele bazate pe aburi, în schimb. În cazul structurilor mari de tipul plaselor de țânțari pentru uși, aplicarea directă a aburilor poate conduce la efectul nedorit de ‘burtă’. Nu numai că nu e deloc estetic, dar poate să îngreuneze glisarea și mularea festă a plaselor de țânțari pliabile.