PLase de tantari rulou

PLASE DE ȚÂNȚARI RULOU 

Plasele de țânțari nu trebuie să fie plictisitoare! Și mai ales, nu trebuie să vă dea bătaie de cap. Dacă țânțarii sau alte insecte zburătoare vă tulbură liniștea și somnul, nu merită să pierdeți nici măcar o noapte nedormită. Iată o soluție ingenioasă pentru confortul dumneavoastră nocturn.

Combinarea sistemului de rulou cu cel de plasă de țânțari e o dezvoltare tehnologică modernă și cool. Dacă vreți să evitați asocierea cu un aspect învechit al casei dumneavoastră, atunci alegeți plasele de țânțari rulou. Sunt compatibile cu ramele de lemn ale ferestrelor, dar și cu cele de plastic sau cu euroferestrele de cele mai variate dimensiuni – de la 60cm la 240cm. Dimensiunile mai mici de 60cm sunt greu de realizat, deoarece mecanismul din casetă necesită acest spațiu minim de 60cm pentru rularea și derularea fără cusur a plaselor.

 

După cum vă închipuiți, caseta conține mecanismul de rulare, dar nu aici se opresc caracteristicile ingenioaselor plase de țânțari rulou. Plasele acestea sunt prevăzute și cu o bandă festonată, armată cu aluminiu în partea inferioară, ceea ce permite rularea și derularea fără șifonare și în același timp, permite ca în momentul în care plasele sunt în poziție desfășurată să nu trebuiască să renunțați la protecția totală pe care plasele clasice o oferă. Banda festonată poate fi prevăzută cu închidere de tip magnetic, ceea ce vă permite să vă închideți ermetic, iar țânțarii nu vor avea nicio șansă să pătrundă în locuința dumneavoastră.

 

Acționarea rulării și derulării este posibilă în trei modalități care răspund nevoilor dumneavoastră cele mai diverse.

 

PLASE DE ȚÂNȚARI RULOU CU RULARE VERTICALĂ

 

Acestea se deosebesc de plasele de țânțari pliabile prin faptul că mecanismul este incorporat în casetă. Altfel, principiul este același – rularea se face vertical, ceea ce înseamnă că trebuie prevăzută o lungime minimă a ferestrei de 60cm pentru a permite instalarea casetei de acționare.

 

PLASE DE ȚÂNȚARI CU RULARE ORIZONTALĂ

 

La fel ca și cele verticale, constrângerea unei dimensiuni minime de 60cm (în cazul acesta, lățimea), este primul lucru pe care trebuie să-l luați în seamă la alegerea tipului de rulare.

 

PLASE DE ȚÂNȚARI CU RULARE CU LĂNȚIȘOR

 

Plasele de țânțari cu rulare cu lănțișor vă dau mai multă libertate de mișcare, mai ales că blocarea poziției derulat complet se face prin frâna incorporată în lănțișor. Nu trebuie însă ignorat un lucru foarte important: dacă aveți jaluzele de umbrire interioară a căror acționare se face tot cu lănțișor, prezența a două seturi de lănțișoare poate să fie inestetică.