Rolete pentru ferestre de mansarda si luminatoare

ROLETE PENTRU FERESTRE DE MANSARDĂ ȘI LUMINATOARE

Roletele sunt poate cea mai isteață alegere pentru ferestrele de mansardă și pentru luminatoare. Nu numai că elimină din start perdelele, a căror dispoziție în falduri sau elasticitate înseamnă că niciodată nu veți obține o umbrire perfectă, dar și scot repede din competiție jaluzelele de lemn natural sau aluminiu, care, în cazul ferestrelor de mansardă și a luminatoare, nu trec mulți ani la rând testul uzurii mecanice. Iar când vine vorba despre alegerea coloristică, roletele sunt, în mod clar, alegerea numărul unu a clienților.

VERSATILITATEA ROLETELOR PENTRU FERESTRE DE MANSARDĂ ȘI LUMINATOARE

 

Roletele de acest tip inspiră prin foarte inspirata alegere coloristică. Practic, nu trebuie să vă temeți că nu veți găsi nuanța potrivită pentru designul dumneavoastră interior. Mai mult, deși catalogul de dimensiuni al ferestrelor de mansarde se îmbogățește de la an la an – și automat puteți să vă treziți în situația în care arhitectura casei dumneavoastră a solicitat o dimensiune atipică, nu vă temeți. Roletele sunt concepute în așa fel, încât toate lățimile standard sunt acoperite, iar lungimile pot fi reglate chiar și de către dumneavoastră! Pur și simplu, după montarea casetei, alegeți lungimea desfășurată a roletei!

 

Mai mult, în cazul ferestrelor cu grad de înclinare, problema cea mai des întâlnită este avaria cauzată de tracțiunea mecanică. Roletele trec cu brio acest test. Mai întâi, finisarea industrială a roletelor face aproape imposibilă deteriorarea cusăturilor feste de pe laterale. Apoi, caseta conține dinți de rolare, care împiedică blocarea materialului șifonat și, astfel, nu vă veți trezi în situația în care nu mai puteți derula înapoi materialul!

 

Nu în ultimul rând, motivul pentru care roletele pentru ferestre de mansarde și pentru luminatoare sunt o alegere de top este faptul că indiferent de gradul de înclinare al ferestrei, ele pot fi rolate la orice procentaj de acoperire, și automat descoperire al ferestrei. Iar dacă mai adăugăm și faptul că materialele textile folosite pentru rolete sunt tratate nu numai pentru a obține cel mai bun grad de obscurare, dar și pentru a împiedica transferul ‘unu la unu’ de căldură, vă dați seama, cu siguranță, de ce această alegere nu trebuie deloc neglijată! Mansardele, indiferent de tipul de acoperiș, sunt cele care sunt ori prea răcoroase, ori prea încinse, așadar puteți conta pe un mijloc ecologic de reglare a temperaturii chiar și în cazul lor.