Rolete zebra

Rolete zebra  se potrivesc în orice decor. Soluţia inovatoare propusă de rulourile tip zebra aduce o notă de rolete stil şi controlează simultan pătrunderea luminii. Aceste jaluzele moderne sunt foarte recunoscute pentru caracteristica de blocare şi de transparenţă. Cu rolete zebra nu este nevoie să deţineţi un cadru dublu, unul pentru filtrarea razelor, unul pentru opacitate. Ambele obiective sunt reunite de jaluzelele Zebra. Acestea asigură opacitate pe durata nopţii şi filtrare pe durata zilei. Rolete zebra reprezintă în principal ochiuri textile care alternează panouri din textil şi plasă. Se poate obţine vizibilitate prin jaluzele în momentul în care două benzi de textil şi de plasă sunt îmbinate. Atunci când sunt trase jaluzelele Zebra, o bandă din textil se ridică, iar o bandă din plasă devine opacă. rolete zebra pot fi clasificate în Rolete, casete şi 3D.

Tip de Rolete zebra

 

Rolete zebra de tip roletă:  Gama largă şi versatilitatea acestora permit montarea oriunde, acasă, în spitale, restaurante, licee, etc.pe pereţi, tocuri, arcade, nişe etc.

 

Rolete zebra de tip casetă : Casetele sunt personalizate de obicei pentru pereţi sau tavane. Aceste tipuri sunt montate prin intermediul unor cadre speciale colorate astfel încât să se potrivească cu culoarea casetei. Acest design al jaluzelelor Zebra aduc o notă de eleganţă şi reprezintă un element esenţial pentru design-ul interior.Permit ajustarea cantităţii de lumină, prin intermediul unui start dublu textil, cu diferite nivele de transmitere a luminii.

 

Rolete zebra de tip 3D: Aceste jaluzele Zebra sunt construite inteligent pentru a funcţiona ca roletă, dar cu aspect de oblon atunci când sunt privite de la distanţă. Designul luminos şi modern le aseamănă cu benzile obloanelor. Jaluzelele 3D Zebra sunt cea mai bună soluţie pentru a obţine un start protector împotriva razelor solare şi pentru un plus de intimitate.
Toate jaluzelele Zebra sunt perfecte pentru locuri private şi publice, pentru a completa orice stil. Acestea sunt realizate din materiale elegante şi rezistente care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor