Rulou tip zebra

RULOU TIP ZEBRA

Ruloul tip zebra este cel mai nou produs apărut pe piața tehnicii de protecție solarăRuloul de tip zebra creează efecte de lumină spectaculoase având în structura sa fâșii de material opace de diverse culori și fâșii transparente care se succed în cel mai plăcut mod: în felul acesta, realizând jocuri de lumină deosebit de interesante, reușind să creeze un ambient deosebit în care puteți să controlați luminozitatea și efectele acesteia după cum doriți. Fâșiile de materiale sunt într-o largă gamă de culori, ceea ce permite individualizare sporită a oricărui spațiu după cele mai exigente și diversificate gusturi.

Fâșiile de material sunt oferite intr-o gamă largă de culori, permițând o personalizare ridicată a oricărui interior pentru a veni în întîmpinarea celor mai sofisticate preferințe. Dimensiunile la care poate fi confecționate variază foarte mult, adaptându-se astfel perfect ferestrei dumneavoastră.

Sistemul de acționare al rulourilor tip zebra este similar cu cel al rulourilor textile clasice (lanț cu bile din plastic). Aceste rulouri se pot monta atât pe fereastră, cât și pe perete sau tavan.