Rulouri exterioare tencuite

RULOURI EXTERIOARE TENCUITE

Alegerea corectă a rulourilor de exterior nu este cea mai simplă alegere din lume, mai ales când aveți la dispoziție poate deja prea multe informații pe internet, iar în punctele de vânzare puteți primi deseori informații chiar și conflictuale. Nu rar se întâmplă ca sfaturile pe care le avem la dispoziție să fie chiar și ghidate numai de dorința de a vinde, în consecință fiind prea puțin profesionale.

În calitatea noastră de producător și distribuitor de sisteme de rulouri exterioare de toate tipurile, cunoaștem toate aspectele pro și contra și nu avem niciun interes să promovăm o soluție în defavoarea alteia, deoarece intenția noastră este să satisfacem cele mai sofisticate nevoi ale dumneavoastră.

 

Rulourile exterioare tencuite sunt mezinul familiei de rulouri exterioare, dar și-a găsit foarte repede fanii săi. Poate să fie incorporată în zid, la fel ca și rulourile exterioare standard, iar caseta se poate afla în exteriorul clădirii. Montarea și eventualele sale reparații sunt efectuate tot din exterior.

 

Se recomandă ca rulourile tencuite să fie montate după montarea ferestrelor, dar înainte de reabilitarea clădirii. Pot fi montate pe zid, ceea ce înseamnă că trebuie luat în calcul la măsurători stratul de termoizolație al reabilitării termice pentru a permite amplasarea fără urme a casetei, de acest lucru ocupându-ne noi în momentul instalării.

 

Un aspect de bază în cazul rulourilor exterioare tencuite, ca și în cazul celor standard, rămâne izolarea casetei. Chiar dacă sunt montate rulouri exterioare tencuite pentru ferestrele balcoanelor, și în cazul acestora, pierderile de căldură pot fi substanțiale. În cazul în care stația aparatului de aer condiționat este montată pe balcon, montarea incorectă a rulourilor exterioare tencuite poate conduce la oscilații puternice de temperatură, care pe termen lung dăunează zidurilor și obiectelor de mobilier sau a celor depozitate pe balcon.

 

Nu în ultimul rând, trebuie aleasă modalitatea de acționare. În cazul ferestrelor înalte de parter, ușilor de acces spre grădină, ș.a.m.d., varianta cea mai bună de acționare este din interior. Acționarea din exterior este recomandată mai ales în cazul ferestrelor de mici dimensiuni și a celor aflate la etaj.

 

Acestea sunt doar câteva sfaturi legate de alegerea corectă a rulourilor exterioare tencuite. Răspunsuri clare și ferme la întrebările sau temerile dumneavoastră legate cu alegerea acestui tip de rolete exterioare veți primi cu siguranță de la noi, așadar nu ezitați să ne contactați.