Rulourile de ecranare

RULOURILE DE ECRANARE 

Dintre toate soluțiile de umbrire exterioară, poate ce mai neglijată este cea a rulourilor de ecranare. Acest fapt poate lucra în favoarea dumneavoastră atunci când doriți să alegeți pentru casa dumneavoastră o soluție de umbrire exterioară nu numai inedită, dar și foarte eficientă.

Rulourile de ecranare au scopul primar de a regula transferurile prea bruște de căldură și lumină. Dacă vă irită capriciozitatea vremii, sau dacă doriți ca dumneavoastră să fiți cel sau cea care controlează temperatura, rulourile de ecranare sunt o soluție ideală, mai ales în cazul caselor izolate și a celor care sunt înconjurate de spațiu verde.

 

Ingeniozitatea rulourilor de ecranare e dovedită de procesul tehnologic care stă la baza confecționării lor. Pânza folosită pentru rulouri de ecranare este deosebit de rezistentă, nu numai la condițiile atmosferice, dar și la foc și praf. În plus, efectul de ecranare înseamnă că 80-90% din intensitatea soarelui este reținută și nu va influența temperatura pe care v-o doriți la interior. Să nu uităm nici faptul că aceste rulouri de ecranare sunt de asemenea optime pentru evitarea efectului de seră: sunt un veritabil scut pentru umezeală.

 

Același efect de scut este dovedit și de rezistența la vânt. Finisarea cu bandă inferioară de aluminiu ușor permite montarea festă a benzii în cadru, ceea ce înseamnă că rulourile de ecranare nu vor bate în fereastra dumneavoastră la cea mai mică adiere de vânt, dar nici în cazul furtunilor cu ploaie.

 

Foarte eficiente sunt rulourile de ecranare pentru spațiile în care se află televizorul sau laptopul dumneavoastră. Efectul de scut mai sus menționat înseamnă în primul rând că lumina nu se va strecura prin aceste rulouri ca să se reflecte în ecran.

 

Dacă încă aveți dubii despre rulourile de ecranare, iată o veste bună pentru dumneavoastră. Rulourile de ecranare sunt disponibile în cele mai variate formate și echipări. În cadru clasic sau cadru de aluminiu, în acționare manuală sau electrică, ba chiar și cu incorporarea în casetă a unui senzor meteo. Ați uitat rulourile de ecranare deschise și este o zi caniculară? Nicio problemă, nu vă veți întoarce într-o casă supraîncălzită și neaerisită. Dimpotrivă, începe o vijelie? E ultimul lucru la care să vă gândiți – rulourile de ecranare inteligente se vor derula în poziție complet desfăcut chiar și când vă aflați în vacanță!