Rulourile zi si noapte

RULOURILE ZI ȘI NOAPTE 

Rulourile zi și noapte sunt ingenioase, trendy, adaptabile la orice mediu de locuit și nu în ultimul rând conferă o libertate de alegere pe care, cu siguranță, o veți aprecia. Dacă nu v-ați hotărât asupra unui tip de rulou de umbrire interioară datorită faptului că observați diferențe notabile între zi și noapte, rulourile zi și noapte sunt alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Iată de ce.

 

Structural și ca mod de acționare, rulourile zi și noapte sunt identice cu rulourile clasice. Cu toate acestea, ele vă propun o suprapunere ingenioasă de fâșii textile semitransparente și obscurizate, care pot prin derulare să se suprapună complet (efect noapte), parțial (efect neutru) sau deloc (efect zi). Fâșiile textile folosite pentru rulourile zi și noapte, deși par construite din două materiale complet diferite: unul gros și greoi, ecranant și obscurizant și altul subțire și diafan, nu suferă mecanic în mod diferit. Rezistența la tracțiune, dar și la expunerea la soare este identică în cazul fâșiilor groase și a celor subțiri, deci nu veți avea de suferit prin exploatarea acestora.

Rulourile zi și noapte sunt o alegere inteligentă pentru garsoniere sau spațiile de locuit multifuncționale. Camera dumneavoastră de zi este locul în care dormiți, lucrați și serviți principalele mese ale zilei? Atunci puteți opta pentru rulourile zi și noapte. Nu va trebui să renunțați la lumina zilei, dar nici să vă tulbure somnul primele raze de soare. Alegând rulourile zi și noapte faceți un pas înainte în decorarea inteligentă și foarte șic a locuinței dumneavoastră, indiferent de dimensiunile acesteia.

 

Mai mult, rulourile zi și noapte sunt versatile prin modul de montare – ceea ce le face compatibile cu majoritatea tipurilor de ferestre din spațiile rezidențiale și de birouri. Sunt disponibile în versiunea cu casetă, dar și în versiunea de derulare liberă, caz în care sunt montate pe rama ferestrei, pe perete, sau chiar și pe tavan.

 

Nu ezitați, alegeți acest tip de rulouri de umbrire interioară din gama zi și noapte. Ele vă vor asigura căldura și lumina în zilele răcoroase, dar și răcoarea și obscurarea în zilele toride.